Senior fiscaal administratief E-medewerker (Amsterdam) [GEARCHIVEERD]

Belastingdienst
Deze vacature is verlopen en gearchiveerd, u kunt niet meer reageren.

Amsterdam
32 - 36
€ 2.422 - € 3.990
MBO
-
27-07-2021
17-08-2021Verlopen

Functieomschrijving

“De 'E' van E-medewerker staat niet voor Eenvoudig, maar voor Extra uitdagend. Jij bent de vraagbaak voor collega's, je teamleider en de andere E-medewerkers. Met hen werk je samen aan een goede dienstverlening. Afwisselend werk waarbij jij je kennis volledig kunt benutten.” Marcel van Velthoven, E-functionaris bij de afdeling Centrale Administratieve Processen Omzetbelasting van de Belastingdienst.

Binnen de afdeling Centrale Administratieve Processen (CAP) Omzetbelasting (OB) zorgen we voor de administratieve verwerking van diverse processen die te maken hebben met de btw-afdracht van onze klanten: de ondernemers. Zo richten we ons onder meer op het behandelen van btw-aangiftes, het juist verwerken van verzoeken tot vergunningen en het afhandelen van bezwaarschriften.

Binnen de landelijk opererende afdeling CAP OB kennen we meerdere administratieteams, het team Regiekamer en het team Proces- en Ketenregie. De Regiekamer verzorgt de werkverdeling en de managementinformatie. Het team Proces- en Ketenregie begeleidt veranderingen, beheert de informatiesystemen en regisseert de tijdige, juiste en volledig verwerking van de (semi)geautomatiseerde processen. CAP OB neemt deel aan het ketenoverleg Omzetbelasting, waar we met andere afdelingen spreken over de continuïteit, bestaande en nieuwe wet- en regelgeving, en vernieuwingen van processen en systemen.

Als E-medewerker hoor je bij een administratieteam van ongeveer 25 medewerkers. Elke E-medewerker wordt als specialist gekoppeld aan een van de vier procesgroepen, met daarin de verschillende werkstromen gegroepeerd. We kennen de procesgroepen Vergunningen, Bezwaar, Ondernemer en Administratie. Jij zet je vanuit jouw specialisatie en inhoudelijke kennis van de werkprocessen in voor een kwalitatief goede dienstverlening die toekomstbestendig is en voldoet aan de verwachtingen van ondernemers.

Jouw taken

Heb je de ambitie om in de toekomst leiding te geven of op een andere manier door te groeien? Dan is deze functie een mooie kans! CAP OB is namelijk volop in beweging. Allerlei ontwikkelingen op het gebied van automatisering, wetgeving en organisatie staan op stapel. Ben jij toe aan een dynamische en uitdagende omgeving? Laat het ons dan weten.

Word jij de nieuwe collega van Marcel? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Marcel van Velthoven via 06 - 15 88 69 39.

Functie eisen

Jouw competenties?

Herken jij jezelf ook hierin?
Je bent een stevige persoonlijkheid en laat je dan ook niet snel uit het veld slaan. Voor jezelf en voor anderen schep je inzicht in de voortgang van zaken, signaleer je tijdig afwijkingen en kom je met voorstellen om bij te sturen. Vakkundig als je bent, treed je op als betrouwbare vraagbaak voor collega’s en kun je je kennis goed overbrengen op anderen. Je bent een gelijkwaardige en representatieve gesprekspartner voor je omgeving en je werkt net zo graag alleen als in teamverband. Klantgericht denken en handelen is voor jou een tweede natuur. Mensen ervaren je als dynamisch, integer en besluitvaardig. Vanuit je fiscale interesse ontwikkel je oog voor verbanden tussen de diverse werkstromen, en voor de belangen die ermee gemoeid zijn. Nauwkeurig als je bent, werk je graag volgens bepaalde procedures. Tot slot ben je ambitieus: je wilt jezelf altijd blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Arbeidsvoorwaarden

€ 2.422
€ 3.990
schaal 7
In beginsel kan inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats vinden. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
32
36
Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
-

Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je IKB-budget te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je IKB-budget deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Aanvullende details

Voor interne sollicitanten is deze vacature vijf werkdagen eerder zichtbaar dan voor externe sollicitanten. Na de sluitingsdatum worden alle sollicitanten in één keer beoordeeld, wat betekent dat de interne sollicitant dus niet beschikt over een voorrangspositie, tenzij er sprake is van gelijke geschiktheid.

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
Op dinsdag 07 september 2021 en/of donderdag 09 september 2021 vinden de selectiegesprekken plaats.

Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

Gezien de huidige maatregelen kunnen deze gesprekken plaatsvinden via video-bellen.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Medewerkers van de Belastingdienst die korter dan drie jaar in hun huidige functie werkzaam zijn of bezig zijn met een startopleiding of inwerktraject verzoeken we om in hun motivatiebrief duidelijk aan te geven wat de reden is om binnen de termijn van drie jaar te solliciteren.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? Klik dan hier!

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Solliciteren & Contact

Deze vacature is verlopen en gearchiveerd, u kunt niet meer reageren.

Contactpersoon sollicitatie
belastingdienst@peoplexs.com
Contactpersoon sollicitatieprocedure
Willem Hofland, adviseur Werving & Selectie
06 - 21 36 80 01
Contactpersoon vacature
Fred Gozems, Teamleider
06 - 30 20 02 20

Informatie over de afdeling:
Directie Centrale Administratieve Processen

De Directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is verantwoordelijk voor een soepele en foutloze ontvangst, verwerking en verzending van (fiscale) gegevens van en aan burgers en bedrijven door het leveren van (fiscale) producten en gegevensdiensten. CAP is ook verantwoordelijk voor de betaalfunctie en de sturing van de massale productieprocessen (regiefunctie voor massale verwerking en beheersing). En om dit goed in te kunnen vullen, is CAP verantwoordelijk voor de integrale productieplanning en productiebeheersing.

Bij CAP Omzetbelasting vinden we diversiteit belangrijk. Verschillen tussen mensen helpen ons om dingen van alle kanten te bekijken.
Dus dat is precies waar we naar op zoek zijn. En daar wordt onze dienstverlening alleen maar beter van. We gaan graag met jou in gesprek over wat jij meebrengt om ons te helpen, op weg naar de beste Belastingdienst voor Nederland!

Over de werkgever:
Belastingdienst

Bij de Belastingdienst werken 30.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen. Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven. Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data wordt steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd. Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent: bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn. De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!


Op vacaturedata.nl gebruiken we verschillende soorten cookies. Geef hieronder aan welke soorten cookies u op onze website wilt gebruiken. Maakt u geen keuze? Dan plaatsen we alleen functionele cookies. Nieuwsgierig naar alle cookies? Lees ons Privacy verklaring.

Analyse site